Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

E. Gold - Separate Our Hearts


E. Gold

Band Members : ER & OS
Releases : Separate Our Hearts 10’’ Vinyl EP
Sound Like : The Dark Esquire, Parallels, Glass Candy, Mt Sims, Alexis (ex - The Violets)
Label : The Angular Recordings Corporation



 Τον Απρίλιο του 2009 η persona του Noize Injection ανακάλυψε αυτό το υπέροχο τραγούδι των Eros Gold, στις 6 Μαΐου 2009 έγινε η πρώτη εκπομπή με τίτλοHypnotic Eyeστο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Ping Pong Radio, έπαιξε τέταρτο στην playlist  και γρήγορα έγινε το αγαπημένο single γνωστών και φίλων.. Εκείνο τον καιρό είχε βαπτιστεί CPIBTA χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο της ονομασίας. Ένα χρόνο περίπου αργότερα νομίζοντας ότι τα έχει παρατήσει το δίδυμο του Έρωτα, παθαίνω κυριολεκτικά σοκ με την κυκλοφορία ενός δεκάιντσου με αλλαγή ονόματος του κομματιού σε “Separate Our Hearts” από την φανταστική και ανεξάρτητη Angular Records (Crystal Stilts, These New Puritans, The Violets etc..). 
 Τα φωνητικά προέρχονται από το απόλυτο θηλυκό και τραγουδίστρια των πρωην The Violets, Alexis. Βέβαια το τραγούδι δεν έχει καμιά σχέση με τα Foreo η Troubles Of Keneat, είναι μια μίξη πρώιμης house, cold synth sounds, Bruton Library Music και άλλων χαμένων θησαυρών όπως αναφέρεται και στην περιγραφή του ίδιου του δίσκου από την Angular
 Για επίλογο, είναι άξιο αναφοράς ότι την παραγωγή ανέλαβε ο Youth και μαζί με την αυθεντική εκτέλεση του κομματιού θα μπορέσουμε να απολαύσουμε και 4 remix, ένα εκ των οποίων είναι του Tom Furse (The Horrors). 

 Ένα σίγουρο χιτάκι, απολαύστε το ένοχα!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: