Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Καβατζοταινία ταμάμ

 

 Είπατε να μαζευτείτε δυο-τρεις φίλοι να παρακολουθήσετε την καινούρια ταινία ενός από τους αγαπημένους σας σκηνοθέτες που μόλις κυκλοφόρησε και αντί για τρεις μαζευτήκατε δέκα; Ξενερώνετε γιατί τώρα μέσα στη χαβαντάρα δεν θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε και να απολαύσετε το αριστούργημά σας; Μην ανησυχείτε υπάρχει λύση. Βάλτε να δείτε το "Tucker & Dale vs Evil" και κρατήστε το εργάκι σας για αύριο να το απολαύσετε μόνοι σας στο σπίτι.  (Θύμισε λίγο διαφήμιση της ΑΜΑΝ τελεσοπιν, ε;)

 Πρόκειται για μια καλή παρεΐστικη ταινία. Για την ακρίβεια είναι τόσο καλή παρεΐστικη ταινία, που μόνο υπο συνθήκες χαβαλέ βλέπεται. Πολλά άτομα, πίτσες, μπύρες (ή τζινάκι λεμόνι) και φασαρία. Έτσι δεν θα δυσαρεστηθεί και ο φίλος σας που ενώ δεν είχε όρεξη για ταινία κουβαλήθηκε μόνο και μόνο για να φροντίσει να μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της πολυτάραχης σχέσης του και θα του καπνίσει να σας τα πει όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας σε κάποιο άσχετο λεπτό κατά τη διάρκεια της ταινίας και έτσι οι υπόλοιποι κάλλιστα μπορούν να χαζεύουν και την ταινία χωρίς να χρειαστεί να την παγώσετε 

 Στην αρχή δε (μιλάμε για 1-2 λεπτά) θα σας ψαρώσει και λίγο με την επιτηδευμένη υπερβολική χρήση ηχητικών εφέ και πλάνων προσπαθώντας να εκβιάσει λίγη τρομάρα αλλά όλα τελειώνουν στην αγαπημένη μου σκηνή, που είναι και το μόνο που μου άφησε η ταινία, την μαγική στιγμή που ο Dale βουτάει τη χερούκλα του στο μεγάλο βάζο για να χλαπακιάσει ένα από τα βρασμένα αυγά που μόλις πριν λίγο είχε αγοράσει από το μίνι μάρκετ του βενζινάδικου. Θεός!

filmstill4

 Α ναι περνάει και μηνύματα, να μην κρίνουμε με βάση τα στερεότυπα μέσα στα οποία όλοι έχουμε μεγαλώσει, άντε τι άλλο θέλετε από μια ταινία, κελεπούρι.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αναζητήσετε να δείτε το trailer, είναι πολύ κακοφτιαγμένο και εκτός αυτού αποκαλύπτει τα πάντα. Βουρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: